Real boycot Shakira, die verliefd is op Barça-speler

Wekenlang al ging het gerucht dat ze een liefdespaar vormden, zangeres Shakira en Barcelona-verdediger Gerard Piqué. Vooral nadat Shakira haar breuk met Antonio de la Rúa, de zoon van de voormalige Argentijnse president, bekend had gemaakt en was uitgelekt dat de Colombiaanse een huis in Barcelona had gehuurd.

VAN ONZE VERSLAGGEVER IÑAKI OÑORBE GENOVESI

AMSTERDAM - De roddels werden heftiger toen vorige maand foto's opdoken op Facebook waarop beiden waren te zien tijdens een feestje ter ere van hun beider verjaardag. Zij was 34 jaar geworden, hij 24 jaar. Toen enkele dagen later de roddelbladen ook nog eens foto's publiceerden van Shakira en Piqué die hand in hand een restaurant verlieten, was het hek van de dam. Uiteindelijk publiceerde het Colombiaanse blad Caras als eerste een beeld van het vurig zoenende paar.

Maar Shakira en Piqué lieten aanvankelijk weinig los over hun relatie. De Barcelona-verdediger wilde slechts over voetbal praten, maar gaf later toe zich gelukkig te voelen met zijn nieuwe liefde. Shakira liet zich eergisteren voor het eerst in het openbaar uit over Piqué. De zangeres twitterde een foto waarop zij samen met Piqué is te zien met daarbij een boodschap aan haar fans: 'Ik stel jullie voor aan mijn zonnetje.'

Maar haar relatie met de Barça-speler blijkt slecht gevallen te zijn bij de aartsrivaal van de Catalanen, Real Madrid. De Koninklijke heeft bekendgemaakt dat de muziek van de Colombiaanse zangeres niet langer zal klinken bij wedstrijden van Real in het Bernabeu-stadion. Daarmee wordt onder meer haar bekende nummer Waka-Waka, een van de door de Madridistas meest meegezongen liedjes op de tribunes, niet langer gedraaid.

undefined

Meer over