Radio

Tijd voor Twee Frits Spits ontvangt Koos van Dijk, de manager van wijlen Herman Brood. Van Dijk organiseert, naar grote wens van Brood zelf, een tentoonstelling met werk van Brood in het Amstelveense Cobra-museum....

Boksschool Albert Cuyp Portret van de bokstrainer Ruud van der Linden, oprichter van de Amsterdamse boksschool Albert Cuyp. Van der Linden wilde 35 jaar geleden jongens van de straat halen om hen een betere toekomst te geven, maar dat werkte niet altijd. 747AM, 16.00 uur.

A4 Een uitgebreid gesprek met Caroline Kaart, die na 23 jaar moest stoppen met haar radioprogramma bij de AVRO. Radio 4, 16.30 uur.

Kunststof Frenk van der Linden spreekt met Frans Lomans, hoofdredacteur van het blad Sportweek. Verder een reportage over Youri Mulder bij Studio Sport. Radio 1, 19.04 uur.

De avonden De VPRO herhaalt nogmaals de serie De Radiovereniging uit 1990. Arend Jan Heerma van Voss en Wim Noordhoek praten over geluiden, herinneringen en radio met cabaretier en programmamaker Paul Haenen. 747AM, 22.02 uur.

Meer over