Radio

Spijkers met koppen Felix Meurders en Jack Spijkerman ontvangen LPF-Kamerlid Jansen van Raay en PvdA-fractieleider Jeltje van Nieuwenhoven. Ook een discussie met VVD-er Jan Dirk Blaauw en SP-er Agnes Kant over de vraag of oud-Kamerleden net als werklozen moeten solliciteren....

Huijbregtsen in gesprek Mickey Huijbregtsen spreekt met zakenman Joep van den Nieuwenhuizen over zijn ambitie om minister voor de LPF te worden. Business Nieuws Radio, 16.00 uur.

Weekendcafé Jac. Goderie praat met Bert Ponsen, directeur van het gloednieuwe persbureau Novum Nieuws. Ook te gast is Carla Overduin, die een gids schreef voor iedereen die droomt van een nieuw leven. Radio 2, 16.00 uur.

Opera Live Registratie van de komische opera Il Matrimonio Segreto van Domenico Cimarosa, uitgevoerd door Les Talens Lyriques onder leiding van Christophe Rousset. Radio 4, 19.02 uur.

Simek 's nachts Martin Simek praat met Hafid Bouazza over de islam, politiek-correct denken en over zijn aanleg voor verslaving. Radio 1, 00.04 uur.

Meer over