Quotes

Ik heb in mijn carrière veel afgezien en de nodige pijn geleden, maar dat is absoluut niet te vergelijken met revalideren....

Wielrenner Erik Dekker in Wieler Revue

Mijn relatie met Jennifer Capriati was een vergissing. Ik zat al in de put en zij heeft me er dieper in geduwd. Ik moest altijd voor haar klaarstaan. Ik kon geen eigen leven meer leiden, ik mocht zelfs niet meer tennissen. De belangrijkste stap was breken met haar.

Tennisser Xavier Malisse uit België in de GPD-bladen

Soms denk ik dat Sjeng Schalken gewoon niet beseft hoe goed hij is. Hij is zó dicht bij de topvijftien van de wereldranglijst, misschien zelfs bij de toptien. Maar hij bagatelliseert zijn eigen talent. Sjeng maakt een underdog van zichzelf. Dat is een tactiek, maar ga er alsjeblieft niet zelf in geloven.

Tennisser Richard Krajicek in Sportweek

Ik heb genoten van de Ieren tegen Duitsland. Fantastisch dat Keane in de laatste minuut nog 1-1 maakte. Ik heb mijn Ierse vriend een kaart gestuurd met de tekst: We have shouted for Ireland.

Voetbalcoach Foppe de Haan in NRC Handelsblad

Ik blijf voor niet één ploeg thuis, ik heb vakantie.

Voetballer Frank de Boer in Nieuwe Revu

Het is geen geheim wat er gaande is in het honkbal. Tenminste de helft van de spelers gebruikt anabole steroïden. Ze maken er zelfs grapjes over.

Ken Caminiti, ex-Atlanta Braves, in The Independent

Meer over