Quiz

Een niet al te ingewikkelde quiz en een zeldzaam mooie prijs. Dat is nog eens wat anders dan de helemaal niet zo makkelijk te googlen zomerquiz van vorig jaar.
Wie zes weken even zijn best doet, maakt kans op een oldtimer. Echt waar. Bovendien houdt autoredacteur Bard van de Weijer ons op de hoogte van de keuze en de aankoop.

CAREL HELDER EN MIRJAM BOSGRAAF

UITLEG / AANVULLING

U noteert de letters voor de goede antwoorden op de multiple choice-vragen. Bij een open vraag noteert u de eerste letter van het antwoord, tenzij anders aangegeven. Van de aldus verkregen 12 letters maakt u een woord, en u doet dat op de 2-voor-12-manier. Een ij, voor alle zekerheid, bestaat uit een i en een j.

Dat woord bewaart u. Na 6 afleveringen mailt u de 6 verkregen woorden (voor zaterdag 1 september) naar: intermezzo@volkskrant.nl.

Inzenders van de zes juiste (lees: door ons bedoelde) woorden maken kans op de oldtimer die uiteindelijk door autoredacteur Bard van de Weijer wordt aangeschaft.

Bij de aanvullingen van vorige week zijn we wederom uit de bocht gevlogen. Die letter L die u van ons kreeg (quiz 2, 28 juli), hoort natuurlijk bij vraag 3, niet bij vraag 2. Excuus.

undefined

Meer over