POP

De Nashville country-groep BR 5-49 staat in Amsterdam (Melkweg, vanavond), Utrecht (Tivoli, vrijdag), Rotterdam (Rotown, zaterdag) en Eindhoven (Effenaar, zondag)....

Tournee

Bettie Serveert speelt vanavond in het Bolwerk in Sneek, vrijdag in de Effenaar in Eindhoven en zondag in Para in Breda.

Skik treedt vanavond op in de Oosterpoort in Groningen en zaterdag in het Witte Theater in IJmuiden.

Osdorp Posse is vanavond in Doornroosje in Nijmegen, vrijdag in Nighttown in Rotterdam en 9 april in de Effenaar in Eindhoven.

Randy treedt vanavond op in het Paard in Den Haag, vrijdag in Fenix in Sittard, zaterdag in het Beest in Goes en 6 april in Willem II in Den Bosch.

Het Amerikaanse Giant Sand geeft concerten in Groningen (Vera, vanavond), Utrecht (Tivoli, vrijdag) en Heythuizen (Tom Tom, 6 april).

Popa Chubby treedt vrijdag op in Porgy & Bess in Terneuzen en zaterdag in Canix in Lottum.

De Engelse zanger-bassist John Wetton, die deel uitmaakte van seventies-groepen als King Crimson, Roxy Music en Asia, is vanavond in Paradiso in Amsterdam en vrijdag in de Gigant in Apeldoorn.

Congo's, Dennis Brown en Misty In Roots spelen vrijdag in de Oosterpoort in Groningen, op 7 april in het Noorderligt in Tilburg, 8 april in Nighttown in Rotterdam en 9 april in het Patronaat in Haarlem.

Australian Nirvana speelt zaterdag in Drieluik in Zaandam en zondagmiddag in Hedon in Zwolle.

Amsterdam

The Posies geven vanavond een concert in de Melkweg.

Vanavond in Mazzo 'Overload', met dj's Angelo en Jorg; vrijdag in Mazzo 'Fruit 4 Ears', met dj's Hepcat en Radar; zaterdag 'SLAM', met dj's Cellie en JVM.

In de Roxy vanavond 'Hi tech soul movement', met dj Dimitri.

Herman Brood & His Wild Romance spelen vrijdag in de Melkweg.

Vrijdag in de Roxy 'Flow', met dj Bill Riley (Bristol).

Input records presenteert vrijdag in de Melkweg een clubnacht met dj's Chris, Aaron & Julian Liberator (Stay Up Forever Records) en Darren Crowley.

Pavement geeft vrijdag een concert in Paradiso. Caesar speelt in het voorprogramma. Na afloop 'Joy movement', met dj's Angelo en Jorg en een optreden van Straightahead.

Zaterdag in Paradiso 'Paradisco special', met de dansgroep Blok & Steel, Poodle Naked, Pull The Plug en Anybody. De Kift, van wie recent het album 'Gaaphonger' verscheen, geeft zondag 6 april een concert in Paradiso. Ygdrassil speelt in het naprogramma. In de kleine zaal een optreden van Goldblade.

Zondag in de Melkweg een programma met Blahzay Blahzay, Invisible Scratch Pickles, X-Men en Desperados.

Het programma 'Circus pop' heeft als doelstelling 'de Nederlandse en Belgische popmuziek in de lift te zetten'. Zondag spelen de Amsterdamse groepen The Bartales en Shamus in de Melkweg in een speciaal voor 'Circus pop' ontworpen circusdecor.

Body Count, de groep rond rapper Ice T. geeft op 7 april een concert in Paradiso. Voorprogramma: Channel Zero en City Pig Unit.

Luscious Jackson en Bis spelen op 8 april in de Melkweg.

Op 9 april in de Melkweg een dubbelconcert van de vrouwengroepen Rockbitch en Bitchcock.

Den Haag

Vrijdag in de Statenhal de uitreiking van de TMF Awards.

In het Paard vrijdag de clubnacht 'Tronik' met dj Knuppelhout; zaterdag in het Paard 'Exotica', met dj Wicked Wim.

Eindhoven

Vrijdag in de Effenaar na afloop van Bettie Serveert, 'Dansen met Rob', met dj's Robbert en Ronny. Zaterdag 'Jungle 2000', met dj's Bill Riley (Bristol) en Nikolai.

Nijmegen

De Amerikaanse groep Blahzay Blahzay speelt vrijdag in Doornroosje; zaterdag 'Planet Rose', met de Amerikaanse dj Claude Young en dj's Hansz en Pure; Samael, Morgoth en Strapping Young Lad spelen op 8 april in Doornroosje; op 9 april een voorronde van 'De roos van Nijmegen', met Spanish Inquisition.

Rotterdam

Vrijdag in Nighttown 'Gummy club' met dj Ardy Beesemer.

One Inch Punch geeft vrijdag een concert in de Vlerk.

Zaterdag in Nighttown 'club Nighttown', met een 'acid retro special' en een optreden van de New Yorkse Joey Beltram.

Zondag in het Maastheater 'Bimbo complex', met dj Quinten deRosario.

Tilburg

Vanavond in het Noorderligt een concert van de Amerikaanse surfgroep Jon & The Nightriders. Voorprogramma: The Penguin.

Utrecht

Zaterdag in Tivoli 'Wax', met de Nederlandse techno/jungle groepen Opex en Theremin. Dj's: Carlton en Flipside.

Meer over