POP

Sleepyhead, een Amerikaans gitaartrio dat platen maakt voor het Brinkman-label, speelt vanavond in Doornroosje in Nijmegen, zondag in Vera in Groningen, maandag in Rotown in Rotterdam, 18 januari in de Melkweg in Amsterdam, 19 januari in Para in Breda, 21 januari in Tom Tom in Heythuysen en 2 februari in...

Golden Earring staat dinsdag in Schouwburg Amphion in Doetinchem en donderdag in Theater Hotel in Almelo.

De Belgische groepen Metal Molly en Nemo spelen vanavond in 't Paard in Den Haag.

Vanavond in Arena in Amsterdam de 'Nederhop leeft'-tour, met Westklan, Ouderkerk kaffers, White Wolf en Zuid-oost Posse.

De Heideroosjes spelen vanavond in de Tagrijn in Hilversum en zaterdag in Canix in Lottum.

Hallo Venray, vanavond in Cafe Kobus in Zeeland en zaterdag in de Bliksem in Brummen.

Psychick Warriors Ov Gaia geven vanavond een concert in de Melkweg in Amsterdam.

The Gathering, vanavond in de Effenaar in Eindhoven en zaterdag in de Botte Hommel in Bergen op Zoom.

Alliance Ethnik speelt vanavond in Atlantis in Alkmaar en zaterdag in Tivoli in Utrecht.

White Devil staat vanavond in het Bolwerk in Sneek, zaterdag in de Melkweg in Amsterdam en zondag in de Baroeg in Rotterdam.

The Mavericks spelen vanavond in Paradiso in Amsterdam.

Club de ville presenteert vanavond in de Westergasfabriek in Amsterdam Ritmundo, een dansfeest met Afro, Funk, R & B, salsa en soul. Dj's: Mister Pop en mister Tango.

Dj Zki draait vanavond in de Stalker in Haarlem.

Voodoo Glowskulls (ska-core) spelen zaterdag in de Melkweg in Amsterdam, zondag in Willem II in Den Bosch en 15 januari in de Basement in Rotterdam.

Slide en Daryll Ann, zaterdag in het Beest in Goes.

The Firebirds en The Treble Spankers spelen zaterdag in de Kelder in Amersfoort. Zondag spelen The Treble Spankers in Leidsekade Live in Hilversum en woensdag in de Eland in Delft.

Supersuckers spelen zaterdag in Arena in Amsterdam.

Arno a la Francaise is zaterdag in O'42 in Nijmegen.

Ten Foot Pole en Weston zijn zaterdag in de Melkweg in Amsterdam en zondag in Doornroosje in Nijmegen.

Rocket from the Crypt, zaterdag in Arena in Amsterdam.

Zaterdag in Paradiso in Amsterdam een P-funk party. That funky fat booty presenteert De Parels en de Funky Reddingsbrigade, die een cd-presentatie geven. Booty controllers: B-Nelson & Everready.

Matt Bianco staat op 17 januari in de Melkweg in Amsterdam.

The Continental Drifters is een nieuwe Amerikaanse gitaargroep met louter grote namen: Peter Holsapple (dB's, REM), Vicki Peterson (Bangles), Suzan Cowsil (Cowsils) en Mark Walton (Dream Syndicate). Recent verscheen een country-getint eerste album, Continental Drifters, op het Blue Rose-label. Donderdag debuteert de groep in de Melkweg in Amsterdam.

Onder de naam 'Ninja Tunes' maakt een aantal dj's van het Londense jazzdance en trip hop-label Ninja Tune een tournee. Dj's Food, Coldcut en Herbaliser geven concerten in het Paard in Den Haag (18 januari), VPRO-radio (19 januari), de Melkweg in Amsterdam (19 januari) en Doornroosje in Nijmegen (20 januari).

Op 18 januari in de Mazzo in Amsterdam MUZIK, met dj Angelo en een gastoptreden van Mr. C.

Meer over