POP

Motorpsycho speelt vanavond in de Effenaar in Eindhoven, zaterdag in de Azijnfabriek in Roermond en zondag in Vera in Groningen....

De Canadese hardrockgroep Harem Scarem geeft concerten in Baarlo (Sjiwa, vanavond), Heino (Struik, zaterdag), Tilburg (Noorderligt, 29 april), Vosselaar (Biebob, 30 april) en Den Haag (Paard, 1 mei).

De Nederhop Leeft tour, met West Klan, White Wolf, Ouderkerk Kaffers en Zuid-Oost Posse is vanavond in de Boerderij in Zoetermeer en zaterdag in de Koog in Noord-Scharwoude.

Bluesgitarist James Armstrong treedt vanavond op Terneuzen (Porgy & Bess), zaterdag in Sittard (Take A Walk), zondag in Eindhoven (de Effenaar), maandag in Den Haag (Paard), op 1 mei in Rotterdam (Rotown), 2 mei in Amsterdam (Paradiso), 4 mei in Hellendoorn (de Lantaarn) en 5 mei op de Bevrijdingsfestivals in Groningen en Wageningen.

Reggaegroep Third World geeft concerten in Amsterdam (Paradiso, vanavond), Tilburg (Noorderligt, zaterdag) en op de Bevrijdingsfestivals (5 mei) in Groningen en Haarlem.

Cannibal Corpse, Immolation en Vader spelen vanavond in Staddijk in Nijmegen en zondag in de Metropool in Hengelo.

Satanic Surfers en 59 Times The Pain geven concerten in Nijmegen (Metropool, vanavond), Sneek (Bolwerk, zaterdag), Rotterdam (Nighttown, 28 april),

Amsterdam (Melkweg, 29 april), en Den Bosch (Willem II, 30

april).

Vanavond in Nighttown, Rotterdam Mindwarp IV, met Ebo Man, Wagon Christ en Bedouin Ascent.

Grave, Asphyx, Rotting Christ en Consolation spelen vanavond in Struik in Heino en zondag in de Baroeg in Rotterdam.

Evil Superstars treden vanavond op in Doornroosje in Nijmegen, zaterdag in La Rochelle in Rochel, maandag in Fenix in Sittard en dinsdag in Nighttown in Rotterdam.

Metal Molly speelt vanavond in de Tagrijn in Hilversum.

Zaterdag in de Ahoy' in Rotterdam Pepsi Pop '96, met dj Paul Elstak, Party Animals, Scooter, Charlie Lownoise en Mental Theo en vele anderen.

The Specials treden zaterdag op in het Paard in Den Haag.

Die Anarchistische Abendunterhaltung speelt zaterdag in het Burgerweeshuis in Deventer.

Theatre Of Hate en Killdozer spelen zaterdag in de Melkweg in Amsterdam.

Zaterdag in LVC in Leiden een triphoptechnojunglenight, met Bedouin Ascent en dj Maurice.

Zondag in de Brabanthallen in Den Bosch Happy hardcore in concert, met Charlie Lownoise en Mental Theo, Paul Elstak, Party Animals en Brothers In Crime.

De Amerikaanse metal-funkgroep 24-7 Spyz speelt in Alkmaar (Atlantis, 29 april), Hengelo (Metropool, 30 april), Utrecht (Tivoli, 1 mei) en Amsterdam (Melkweg, 2 mei).

Op 29 april in Nighttown in Rotterdam Orange delight, met Robert Miles, Carl Craig, Ronald Moldendijk en Michel de Hey.

Youth Brigade en Bouncing Souls spelen op 29 april in de Melkweg in Amsterdam en 30 april in Willem II in Den Bosch.

The Cosmic Psychos spelen op 29 april in het Paard in Den Haag en 30 april in Struik in Heino ('s middags) en Atak in Enschede ('s avonds).

Maandagavond in Den Haag de jaarlijkse Koninginnenach, met blueszangeres Jan James, Irek Dudek & Symphonic Blues, Holmes Brothers, Fabulous Thunderbirds, Keb'Mo en Radio Kings.

Guy Forsyth & The Real Deal spelen op 28 april in de Effenaar in Eindhoven en 30 april in O'42 in Nijmegen.

Maandag in de Amsterdamse Melkweg Punkpop 96, met de Heideroosjes, Satanic Surfers, 59 Times The Pain en Jammah Tammah.

The Fabulous Thunderbirds spelen op 29 april in Den Haag en 2 mei in Paradiso in Amsterdam.

Op 30 april in Nighttown in Rotterdam België boven, met Metal Molly, Evil Superstars, Die Anarchistische Abendunterhaltung en Soulwax.

Lionrock, de groep van de toonaangevende Engelse dj Justin Robertson, speelt op 30 april op de Evlo-party in de Melkweg in Amsterdam. Ook met Ebo Man, dj Billy Nasty, Carlijn, JP, Paul Jay en MC Marxman.

Lou Reed staat op 1 mei in de Ahoy' in Rotterdam.

Gallon Drunk en Dirty Three spelen op 2 mei in Doornroosje in Nijmegen.

Meer over