Update

Politie zoekt getuigen na vondst vrouw Kralingse Bos

De politie Rotterdam-Rijnmond gaat dinsdag in het Kralingse Bos borden met een getuigenoproep plaatsen met als doel opheldering te krijgen over de dood van Sita Jokhoe. De 45-jarige vrouw werd half oktober levenloos in het Kralingse Bos aangetroffen door spelende kinderen.

Het Kralingse Bos (inzet Sita Jokhoe).Beeld ANP/Politie Rotterdam-Rijnmond

Op 6 oktober deden familieleden aangifte van vermissing. Drie dagen later vond de politie langs de Kralingse Plas de auto van de vermiste vrouw. De wagen, een zwarte Rover, stond geparkeerd nabij restaurant Minang Kabau aan de Plaszoom. Op 17 oktober werd de vrouw gevonden. De politie weet nog steeds niet onder welke omstandigheden de vrouw om het leven is gekomen.

'Verkeerde mensen'
Kennissen van de vrouw zeggen te weten dat ze de laatste maanden een dubbelleven leidde en met 'verkeerde mensen' in het gokcircuit contact had. Jokhoe, weduwe, runde thuis een schoonheidsalon maar deed er schoonmaakwerk naast om wat bij te verdienen, meldt het AD Rotterdams Dagblad.

Geld
Er is wel vast komen te staan dat de vrouw kort voor haar verdwijning grote geldbedragen heeft geleend. De politie wil graag weten waar dat geld gebleven is, meldt RTV Rijnmond.

Bij Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond aandacht aan de zaak besteed, ook in de uitzending zullen getuigen worden opgeroepen die haar op of rond 25 september aan de Plaszoom hebben gezien.

Meer over