Organisator Miljonair Fair failliet

Het kan zijn dat luxedieren dit jaar niet meer terecht kunnen op evenement Masters of LXRY. Het bedrijf achter de exclusieve beurs, die voorheen de Miljonair Fair heette, is failliet. Dat maakte het bedrijf, Gijrath Media Groep (GMG) van mediaondernemer Yves Gijrath, dinsdag bekend.

Brooke Shields en Yves Gijrath. Beeld ANP Kippa
Brooke Shields en Yves Gijrath.Beeld ANP Kippa

De rechtbank in Den Haag sprak dinsdag het bankroet uit over de bv's van Gijrath. GMG is verder de uitgever van bladen als Jackie, JFK en LXRY en organiseert bijbehorende evenementen als Jackie's Bachelor List Party, Jackie's Best Dressed Award en JFK Greatest Man Award.

Wat het faillissement precies betekent voor evenementen als Masters of LXRY is niet duidelijk. Het bedrijf meldt nog hard te werken aan oplossingen en het behoud van arbeidsplaatsen. De ruim 30 medewerkers van het bedrijf zijn dinsdagmiddag ingelicht.

In afwachting van de aanstelling van een curator kan het bedrijf geen uitlatingen doen over de eventuele mogelijkheden voor een doorstart. 'Er wordt hard gewerkt aan oplossingen en het behoud van arbeidsplaatsen', is het enige dat de zegsvrouw op dit moment kwijt wil.

Meer over