OproepJubileum

Oproep: 100 jaar de Volkskrantlezer

Wat betekent de Volkskrant voor u? Vertel erover in een nieuwe lezersrubriek ter ere van het 100-jarig jubileum van de Volkskrant.

null Beeld Titus Knegtel
Beeld Titus Knegtel

De Volkskrant bestaat dit jaar 100 jaar en dat gaan we vieren. In aanloop naar onze verjaring op 1 oktober 2021 delen wij op onze jubileumpagina ‘de Volkskrant 100 jaar’ verhalen over de krant en krantenmakers van toen en nu, maar ook over u: onze lezer.

Voor een speciale lezersrubriek horen wij graag over uw beleving van de Volkskrant. Bent u een Volkskrantlezer – jong of oud, net nieuw of al decennia abonnee – en vindt u het leuk uw ervaring te delen, mail ons dan op 100jaar@volkskrant.nl met uw volledige naam, leeftijd, woonplaats en een fotootje.

We horen graag over iets dat u als lezer na aan het hart ligt. Dat mag van alles beslaan: vertel ons over uw favoriete plek om de krant te lezen of over de columnist die u nooit overslaat; over uw grootste ergernissen of de keer dat u de krant (bijna) opzegde; over een stuk dat uw leven veranderde, een verdwenen rubriek die u mist, de keer dat u op een contactadvertentie inging of gewoon wat de Volkskrant voor u betekent.

De eerste verhalen van lezers zijn te vinden in onze nieuwe rubriek: 100 jaar de Volkskrantlezer

Kijk ook op de 100 jaar de Volkskrant-jubileumpagina voor meer verhalen over de krant

Meer over