OPERA

L'Orfeo van Monteverdi door De Nederlandse Opera onder muzikale leiding van Stephen Stubbs. De regie is van Pierre Audi. Muzikaal begeleid door Stubbs ensemble Tragicomedia en Concerto Palatino....

Amsterdam

Tournee

De Opera van Krakau maakt een tournee met Carmen van Bizet, vrijdag en zaterdag in het Lucent Theater in Den Haag, zondag en maandag in Carré, Amsterdam, dinsdag in Eindhoven (Stadsschouwburg).

Tosca van Puccini door Opera Zuid met een overtuigende Henk Smit als Scarpia. Vanavond in Heerlen (Stadsschouwburg), zaterdag in Maastricht (Theater a/h Vrijthof).

L'Arbore di Diana van Martin y Soler door de Nationale Reisopera en het LSO Symfonieorkest van Maastricht o.l.v. Arnold Östman. Vanavond in Arnhem (Schouwburg) en 23 november in Utrecht (Stadsschouwburg).

De Staatsopera Rousse uit Bulgarije maakt een lange tournee met Nabucco van Verdi. Vanavond in Emmen (de Muzeval), vrijdag in Winschoten (de Klinker), zaterdag in Den Helder (de Kampanje), maandag in Gouda (Schouwburg), dinsdag in Leiden (Schouwburg), woensdag in Oss.

Meer over