Update

'Ook Bayern in de markt voor Depay'

Drie buitenlandse clubs hebben zich bij PSV gemeld voor Memphis Depay. Dat zei technisch manager Marcel Brands zondag in het tv-programma De Tafel van Kees.

Memphis Depay. Beeld anp
Memphis Depay.Beeld anp

,,Een drietal grote clubs heeft zich echt gemeld'', aldus Brands. ,,Maar er hebben nog geen gesprekken plaatsgevonden.''

Het gaat om Paris Saint-Germain en Manchester United, zo bevestigde Brands. De derde club wilde hij niet bekend maken. Volgens De Telegraaf zou het gaan om Liverpool. Brands onthulde dat de Franse interesse er al was in de winterstop maar dat daar toen niet op is gereageerd.

Aan de 21-jarige flankspeler hangt een flink prijskaartje. ,,Een bedrag boven de 20 miljoen. Het is in elk geval wel hoger dan het bod van Tottenham Hotspur", aldus algemeen directeur Toon Gerbrands in hetzelfde programma. Daarmee doelde hij het formele bod van twintig miljoen euro van vorig jaar zomer. ,,Depay is heel dure jongen'', aldus Brands.

Er is vooralsnog geen belangstelling voor Jetro Willems en Georginio Wijnaldum, zo zei Brands verder. ,,Bij ons is het verder rustig en wat mij betreft mag dat zo blijven. Maar je kent het circuit. Vaak gaat zoiets eerst langs de zaakwaarnemers van de spelers.''

Het Eindhovens Dagblad meldt vandaag dat ook Bayern München in de markt is voor de Rotterdammer. De interesse van de Duitse Rekordmeister is volgens de krant gebaseerd op belangstelling in de afgelopen zomer.

null Beeld epa
Beeld epa
null Beeld anp
Beeld anp
null Beeld anp
Beeld anp
null Beeld anp
Beeld anp
Meer over