ONDERTUSSEN IN...

NAIROBI Een 52-jarige alleenstaande Keniaanse boer is op gewelddadige wijze gewassen door zijn dorpsgenoten, in een afgelegen gebied in het noorden van Kenia....

COVINGTON De 35-jarige Amerikaanse Alice Pike is aangehouden in een winkelcentrum, toen ze haar boodschappen ter waarde van 1.672 dollar probeerde te betalen met een biljet van miljoen dollar. De caissi zag onmiddellijk dat het miljoentje nep was. Ze waarschuwde de politie. Het hoogste bedrag op een Amerikaanse dollarbiljet is honderd. Alice Pike was op het moment van aanhouding in het bezit van drie biljetten van een miljoen.

MELBOURNE In de Amerikaanse stad Melbourne in de staat Florida is een brandweerkazerne in brand gevlogen. Een team brandweermannen was uitgerukt om een brand te blussen, maar was vergeten dat er een pan op het vuur stond in de kantine. Volgens brandweercommandant Robert Apel zullen geen maatregelen tegen de brandweerlieden worden genomen. 'Dit laat het publiek zien dat wij mensen zijn. Wij maken ook fouten', aldus Apel.

VANCOUVER Seriemoordenaar varkenshouder en -slachter Robert Pickton is waarschijnlijk slordig geweest bij de vleesverwerking. Volgens de Canadese politie is het denkbaar dat het varkensvlees dat Pickton weggaf of verkocht aan vrienden en kennissen ook mensenvlees bevatte. Robert Pickton staat binnenkort terecht voor de moord op 22 prostituees.

DAYTONA BEACH Een aangekondigde topless demonstratie tegen strenge kledingsvoorschriften op het strand van Daytona, heeft duizenden toeschouwers getrokken, maar slechts een tiental demonstranten. Alleen de organisatrice van de demo trok uiteindelijk haar bovenstukje uit. Ze werd direct gearresteerd.

Meer over