Ondertussen in...

DUBLIN Een internationaal team van monsterjagers is in de Ierse Midlands op zoek naar een dier met het lichaam van een paling en een paardenkop....

SALT LAKE CITY De executie van Elroy Tillman is uitgesteld omdat zijn advocaat tijdens een clementieverzoek een hartaanval kreeg. Omdat Tillman een eerlijke kans moet krijgen, wordt het besluit over zijn executie twee maanden later genomen. Tillman is veroordeeld omdat hij het nieuwe vriendje van zijn ex met een bijl doodsloeg.

KUALA LUMPUR Volgens de Maleisische automobilist die een bekeuring kreeg wegens rijden met 1146 kilometer per uur, moet er een vergissing zijn gemaakt. Lim Ang Hing zegt dat hij weliswaar te hard reed, maar dat zijn auto een topsnelheid heeft van 259 kilometer per uur. Alleen het geluid haalt de Hing verweten snelheid.

TOKIO Het Japanse filmmonster Godzilla wordt vanaf oktober ingeblikt verkocht in de Japanse supermarkten. Godzilla-vlees is een nieuw merk corned beef, voor kinderen die in de groei zijn.

HOLLANDSCHEVELD Een liefhebber van grote machines heeft een locomotief in zijn tuin gezet. Het gemeentebestuur van Hollandscheveld is het daar niet mee eens. Toen de man rails in zijn tuin ging aanleggen, werd hem al verteld dat een tuin-trein niet past in het bestemmingsplan.

TURIJN Italiaanse huisvrouwen hebben in een Turijns lijkenhuis bijverdiend als prostituee. De politie, die vermoedde dat er iets gaande was in het mortuarium, plaatste camera's en filmde zo vrijpartijen tussen de gekoelde lichamen.

Meer over