Ondertussen in...

MADRID Een Spaanse man heeft van zijn vrouw 300 duizend gulden schadevergoeding geëist omdat de kinderen die hij als de zijne beschouwde niet van hem blijken....

PRAAG Een regionaal hoofdbureau van politie in het Tjechische Liberec is bezet door honderden vleermuizen. Volgens politiewoordvoerster Vlasta Suchankova veroorzaken de beesten overdag niet veel last, maar 's avonds en 's nachts moeten de agenten constant bukken om de vleermuizen te ontwijken. Deskundigen hebben geadviseerd de dieren met rust te laten en te wachten tot de winter, wanneer de vleermuizen uit zichzelf de grotten zullen opzoeken.

SEATTLE Een halfnaakte vuurspuwster in een elektriciteitsmast heeft woensdag op een drukke autoweg in de Amerikaanse stad Seattle een grote chaos veroorzaakt. Doordat automobilisten stapvoets voorbijreden, ontstonden grote files. Omdat de elektriciteitsmast om veiligheidsrednenen buiten werking werd gesteld, kwamen duizenden inwoners van de stad zonder stroom te zitten. Het lukte de politie na een uur de vrouw uit de mast te krijgen. Zij is opgepakt wegens 'onzedelijke ontbloting'.

ARNHEM Bij een snelheidscontrole heeft de Arnhemse politie een snorfiets in beslag genomen die 70 kilometer per uur reed. Snorfietsen mogen officieel niet harder dan 25 kilometer per uur.

CAIRO De Egyptische politie heeft een olijvenverkoper gearresteerd die zijn groene olijven met zwarte schoensmeer behandelde. Hij hoopte met zwarte olijven zijn inkomen te verhogen. De man riskeert een gevangenisstraf van drie jaar of drieduizend gulden boete.

Meer over