Ondertussen in...

MEXICO-STAD Een onvoorzichtige dief bedreigde vier opeenvolgende ochtenden met een mes het personeel van een banketbakker en eiste een chocoladecake....

WILLIAMSBURG Matthew Mingle, een achtien maanden oude Amerikaanse kleuter, heeft bijna zeven uur opgeloten gezeten in een kluis van de bank waar zijn moeder werkt. Het jongetje speelde verstoppertje en bevond zich in de kluis toen die om zes uur dichtging. Na openingstijd is die niet zo eenvoudig te openen. De brandweer pompte zuurstof in de kluis, zong voor Matthew en gaf hem sinaasappelsap via een slangetje.

SAO PAULO Een groep gedetineerden heeft tijdens de WK-wedstrijd Brazilië-Turkije geprobeerd te ontsnappen. De Brazilianen hadden een tunnel gegraven en hoopten dat de bewakers naar het voetbal zouden kijken. Hun plan slaagde gedeeltelijk; twee gevangen werden doodgeschoten, vier mannen werden ingerekend.

DHAKA Een Bengalese boer heeft bijna zes uur in zijn graf gelegen. Hij was 's nachts bewusteloos geslagen en in een ondiep graf begraven. 's Ochtends zagen enkele mannen zijn voet uit de grond steken. De boer werd naar een ziekenhuis gebracht, waar hij bijna 24 uur later ontwaakte.

VALLETTA Honderden voetballiefhebbers op Malta, die een dagje spijbelden om in een grote tent naar de openingswedstrijd van het WK te kijken, schrokken zich een ongeluk toen er een filmende cameraman binnenkwam. De werknemers waren bang dat ze zouden worden herkend door hun bazen en vluchtten de tent uit.

KOPENHAGEN Een onderzeeër is op een snelweg tegen een brug gereden. Het zeven meter lange schip werd op een vrachtwagen vervoerd naar de haven van Kopenhagen. De vrachtwagen ramde een brug, waarbij de onderzeeër zwaar beschadigd raakte.

Meer over