Ondertussen in...

GARDEZ Een gefrustreerde Afghaanse soldaat is gearresteerd wegens seks met een ezel. De soldaat was boos omdat hij niet genoeg geld bij elkaar kon krijgen voor een bruidschat....

TRASACCO In een kerk in het bergdorp Trasacco in Italieeft de politie met geweld een nieuwe priester getalleerd. De gelovigen van Trasacco weigerden de nieuwe priester al een half jaar de toegang tot de kerk, omdat zij trouw waren aan een oude kapucijner monnik. De gelovigen hielden de monnik enige tijd opgesloten in een klooster, om hem te beletten het dorp te verlaten. De politie heeft de nieuwe priester Duilio Testa de kerk ingekregen door een raam in te slaan.

MEXICO-STAD Twee bejaarde Mexicaanse boeren hebben elkaar in een traditioneel pistoolduel doodgeschoten. Manuel Orozco (70) en Candelario Orozco (85), buur, neef en zwager van elkaar, hadden een dispuut over waterrechten. De Orozco's werden dood gevonden in een weiland, op een paar meter van elkaar. Ze hadden allebei een fatale schotwond en een pistool in de hand.

MONTPELLIER Een verwarde Franse automobilist is gearresteerd omdat hij probeerde een op Osama bin Laden lijkende voetganger te overrijden. Het slachtoffer wist te ontsnappen. Volgens de advocaat van de aanslagpleger had zijn cli last van een hallucinatie, omdat hij was getraumatiseerd door de berichtgeving over de aanslagen in Madrid. 'Als het echt Bin Laden was geweest, had hij vijf miljoen dollar gekregen', aldus de raadsman. Dat klopt niet. De VS hebben 25 miljoen op het hoofd van Osama gezet.

ROZENBURG Een 66-jarige inwoner van Geertvliet heeft zijn abonnement voor het zwembad De Zeehond in Rozenburg moeten inleveren. De man werd deze week met onmiddellijke ingang de toegang geweigerd, omdat hij zoals gewoonlijk te hevig stonk. Volgens manager P. van Viersen van De Zeehond verspreidden de kleren van de man een zweet- en urinelucht. Het zwembad kreeg al vijftien jaar klachten als de trouwe abonnee arriveerde. Waarschuwingen van de directie sloeg de Geertvlieter in de wind.

Meer over