Nieuwsquiz

'Eindelijk een frikandel met een berg friet erover'

1. Tv-kok Rudolph van Veen vertelt in Allerhande over zijn culinaire guilty pleasure. Nu hij elke werkdag hartige en zoete cupcakes eet voor het succesprogramma Rudolph's Bakery, snakt hij in het weekeinde naar een portie vet uit de snackbar. Bourgondiër als hij is, verkiest hij satésaus boven ketchup.

2. Ruud van Nistelrooy, oud-voetbalinternational, legt in een openhartig interview in het Algemeen Dagblad uit wat Geffenaren bedoelen met 'een supertje'. 'Het is zeg maar een frikandel speciaal, dus met curry en mayonaise en uitjes, maar dan in een groot bakje met extra veel saus, met de frietjes eroverheen', zegt hij. Hij is blij dat hij weer een keer per week 'onbezorgd friet kan eten'.

3. Tofik Dibi vertelt in Vrij Nederland dat hij door zijn mediaverslaving van zichzelf geen snacks mocht eten. 'Televisie maakt 5 kilo dikker', zegt het oud-Kamerlid. 'Nadat ik de lijsttrekkersverkiezing had verloren, ben ik meteen doorgefietst naar Abs Patathoek in Slotervaart.'

4. Conny uit Rhoon, winnares van de sloganverkiezing van de Bezorgbeer, kan geen pizza meer zien, zegt ze in de Rhoonse Bode. Ze bestelt nu elke dag 'een frietje catamaran'.

Wie zei dit, en waar, en waar gaat het over?

Nieuwsquiz: antwoord 2 is goed

undefined

Meer over