NEW YORK

Landscapes: Nature is een zeldzame portfolio van drukkunst met werk van vijftien kunstenaars, onder wie Jan Freilicher, Wolf Kahn en Lois Dodd....

The Print in the North omvat werk van Duitse en Nederlandse kunstenaars uit de tijd van Albrecht Dürer en Lucas van Leyden. Tot en met 13 juli in het Metropolitan Museum of Art (Fifth Avenue, t.h.v. 82nd Street).

De Pierpont Morgan Library (29 East 36th Street) heeft een boeiende collectie dagboeken en kronieken uit de zeventiende tot en met de twintigste eeuw bijeengebracht. Private Histories: Four Centuries of Journal Keeping, tot en met 31 augustus.

The Four Seasons omvat meer dan tachtig kostuums, geselecteerd uit de eigen collectie. Tot en met 17 augustus in het Metropolitan Museum of Art (Fifth Avenue t.h.v. 82nd Street).

Een pompeuze musical over het onfortuinlijke schip de Titanic is op Broadway in première gegaan. Recensies zijn gematigd, maar dat er veel over wordt gesproken, is de beste reclame. Titanic, in het Lunt-Fontanne Theater (205 West 46th Street).

Meer over