NEW YORK

Fever toont meer dan honderd werken van David Wojnarowicz. Tot en met 20 juni in het New Museum of Contemporary Art (583 Broadway, t.h.v....

Posters, boeken, collages en andere verzamelobjecten laten hun licht schijnen op Graphic Design in the Mechanical Age. Tot en met 23 mei in het Cooper-Hewitt, National Design Museum (2 East 91st Street).

Jim Dine: Walking Memory, 1959-1969 is een verzameling van 100 werken, foto's van zijn werkomgeving en attributen van voorstellingen. Tot en met 16 mei in het Solomon R. Guggenheim Museum (1071 Fifth Avenue, t.h.v. 89th Street).

Meer dan zestig werken van Wang Fangyu, 'kunstenaar, academicus en connoisseur' zijn samengebracht in de tentoonstelling A Literate Life in the 20th Century. Tot en met 20 juni in het China Institute (124 East 65th Street).

Manuscripten, boeken en boekbinders zijn samengebracht in de tentoonstelling The Wormsley Library: A Personal Selection by Sir Paul Getty. Tot en met 2 mei in de Pierpont Morgan Library (29 East 36th Street).

Fotografie: Sight Gags toont humor en satire in moderne en eigentijdse tekenkunst. Tot en met 4 mei in het Museum of Modern Art.