NEW YORK

Circular is een video-installatie van Gary Hill. Correspondences toont vroeg schilderwerk, collages, correspondentie van Ray Johnson. Beiden tot en met 21 maart in het Whitney Museum of American Art (945 Madison Avenue, t.h.v....

Fever toont meer dan honderd werken van David Wojnarowicz. Tot en met 20 juni in het New Museum of Contemporary Art (583 Broadway, t.h.v. Houston Street).

Dosso Dossie was een Renaissance-hofschilder in Ferrara. Zestig werken van hem zijn tot en met 28 maart tentoongesteld in het Metropolitan Museum of Art (Fifth Avenue, t.h.v. 82nd Street).

Bamboo Masterworks omvat Japanse manden uit het Lloyd Cotsen-collectie, t/m 30 mei in de Asia Society (725 Park Avenue, t.h.v. 70th Street).

Posters, boeken, collages en andere verzamelobjecten laten hun licht schijnen op Graphic Design in the Mechanical Age. Tot en met 23 mei in het Cooper-Hewitt, National Design Museum (2 East 91st Street).

Jim Dine: Walking Memory, 1959-1969 is een verzameling van 100 werken, foto's van zijn werkomgeving en attributen van voorstellingen. Tot en met 16 mei in het Solomon R. Guggenheim Museum (1071 Fifth Avenue, t.h.v. 89th Street).

Meer over