Natuur op 2, Collegetour, Daft Punk Unchained

Iedere dag zet de Volkskrant de beste kijktips voor u op een rij.

David Attenborough met een Atlasvlinder Beeld ANP
David Attenborough met een AtlasvlinderBeeld ANP

Natuur op 2: Galapagos NPO 2, 19.25 uur

Natuurdrieluik van David Attenborough over de Galapagoseilanden. In aflevering 1 is Attenborough op het grootste eiland, Isabela. Daar legt hij uit hoe de eilanden zo uniek werden doordat zij vanuit drie zeestromingen van voedsel werden voorzien, terwijl de zoogdieren en amfibieën de oceaan niet konden oversteken.

College Tour: Halina Reijn NPO 3, 20.30 uur

Twan Huys is terug met een nieuw seizoen. Later in de reeks worden o.a. minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem en rockster Rod Stewart geïnterviewd. In aflevering 1 is actrice Halina Reijn, ster van Toneelgroep Amsterdam, te gast. In de Amsterdamse Theaterschool wordt haar het hemd van het lijf gevraagd.

null Beeld ANP
Beeld ANP

You're back in the room RTL 4, 20.30 uur

Beau van Erven Dorens is terug bij RTL 4. Woensdag was hij al te zien als panellid in Beste kijkers, nu komt hij met zijn eigen programma. In deze komische hypnoseshow worden vier kandidaten door een hypnotiseur onder handen genomen. Aansluitend moeten zij diverse spelrondes door om een geldbedrag te winnen.

K3 zoekt K3 SBS 6, 20.30 uur

Het Vlaamse meidentrio K3 zoekt nu eens niet één nieuw lid, maar wordt in zijn geheel vervangen. De 'oude' zangeressen Karen, Kristel en Josje vormen samen met Studio 100-baas Gert Verhulst de jury en zoeken in deze talentenjacht drie nieuwe zangeressen. Gerard Joling presenteert.

null Beeld ANP
Beeld ANP

In de ban van de Condor NPO 1, 21.30 uur

Tooske Ragas gaat vogelspotten. In dit nieuwe spelprogramma van de EO stuurt zij clubjes bekende landgenoten op pad met een vogelexpert. Het einddoel is een zoektocht naar de condor, de reusachtige roofvogel in Peru. Maar eerst duiken de BN'ers een van de vele kijkhutten op Texel in om trekvogels te spotten.

Daft Punk Unchained Canvas, 22.50 uur

Franse documentaire uit 2015 over het door mysterie omgeven house- en electroduo Daft Punk, bestaand uit Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo. In de film komen mensen aan het woord die samenwerkten met Daft Punk, onder wie Pharrell Williams en clipregisseur Michel Gondry.

Daft Punk wonnen afgelopen jaar een Grammy voor hun nummer 'Get Lucky' Beeld ANP
Daft Punk wonnen afgelopen jaar een Grammy voor hun nummer 'Get Lucky'Beeld ANP
Meer over