Naar de Aldi voor een voetreflexmassage

IK ZOEK ... een voetmassagebad..

Wie na een winterse dag met versteende voeten thuiskomt, doet een moord voor een voetmassagebad. Bij Megapool heb je twee soorten: een Princess 4,99 euro met vier standen, 150 massagepunten en een spatkap, en een Carmen 2,99 euro met pedicurestation. Ook wel 'nagelonderhoudspunt' geheten.

De Carmen vind je ook bij V & D aangeprezen als het verwenartikel bij uitstek. Deze uitvoering is wat duurder (49,99), en voorzien van infraroodmassage, naast de warmte-, bubbel-en vibromassage. Het voetbad heeft een ingebouwde massagezool en een verwarmingselement, twee kantelbare massagepunten voor voetreflexmassage, een waterniveauaanduiding en afvoertuit.

Bij Expert in de Twijnstraat wordt volop verbouwd. De verkoper kan zich maar nauwelijks verstaanbaar maken boven het gezaag en geboor uit. Voetbaden heeft hij niet op voorraad. Hij kan er wel bestellen en dan heb je 'm binnen een dag. De Hydro Spa De Luxe van Babyliss, met masseerhulpstuk, schuursteen en borstel, kost 59,50 euro. De exclusievere van Thalasso (88,95) heeft vier richtbare stralen die het water in cirkels kan laten bewegen, digitale toetsen en twee luffasponzen om eelt te verwijderen. De drie programma's kunnen gelijktijdig gebruikt worden, zodat je volop kunt combineren.

Nog luxer is het Babylissvoetenbadmet borstel en massagespiraal 8,95 euro. Dan is er nog het ultra geluidsarme voetenbad, dat slechts 36,50 euro kost, maar wel over drie massageaccessoires, een schuursteen, een schuurborstel en twee voetzoolstimulators beschikt. De Voet Spa Compact ten slotte (79,95) kan veertig graden kantelen zonder dat het water eruit loopt.

Nog goedkoper kan het bij de Aldi. Daar is nu een voetmassagebad van Bestron in de aanbieding voor slechts 17,99 euro. De Bestron heeft een whirlpool-en massage-effect, vier standen, een antislipbodem en een thermostaat voor een constante watertemperatuur. Bovendien stimuleert die de voetreflexzones door middel van massagenoppen en -rollers. De Bestron belandt in menig boodschappenkar, tussen de blikgroenten en monsterverpakkingen wc-papier.

Bij de Thuiszorgwinkel , toch een aangewezen plek voor dit soort verzorgingsartikelen, heeft geen voetmassagebad in huis.

Wel een voetverwarmer met massagefunctie, zegt de verkoopster. Voor dit alternatief, van het merk Beurer, betaal je 59 euro.

Helaas Van Pommeren Huidhoudelijke Apparatuur op de Lijnmarkt heeft zijn laatste voetbad net verkocht. Maar een nieuwe voorraad, van het Duitse merk Petra, komt volgende maand alweer binnen.

Meer over