MVV dreigt steun hoofdsponsor kwijt te raken

MVV dreigt hoofdsponsor Vacansoleil kwijt te raken. Als dat gebeurt, komt de club uit de eerste divisie in nog grotere financiële problemen....

MVV liet onlangs de Limburgse media optekenen dat Vacansoleil voor drie jaar zou hebben bijgetekend. 'Deze bewering is onjuist. Ons vertrouwen in de club is ernstig beschadigd', aldus algemeen directeur Wim Backers.

'Het ontslag van Weyzen staat haaks op de belangen van Vacansoleil. Hij was onze vertrouwenspersoon en de spil bij de afgelopen onderhandelingen', zegt Backers.

Hij is ook verbolgen over de wijze waarop Weyzen aan de kant is gezet: 'Er is nooit bewezen dat Weyzen in het verleden fouten heeft gemaakt.'

MVV verkeert in grote geldnood en moet vrezen voor het voortbestaan in het betaald voetbal.

Anderlecht verhuurt

Fleur aan RBC

Van onze sportredactie

AMSTERDAM

RBC Roosendaal heeft zich versterkt met de 20-jarige Melvin Fleur. De naar de eredivisie gepromoveerde club huurt de voetballer voor een jaar van de Belgische club RSC Anderlecht. Fleur, een linksbenige middenvelder, komt uit de jeugdopleiding van Ajax.

Excelsior kan komend seizoen zo goed als zeker beschikken over de Feyenoorders Saïd Boutahar en René van Dieren. Hun overgang is op enkele details na rond.

PSV'er Nyron Wau (19) speelt komend seizoen op huurbasis voor MVV.

Meer over