MUZIEKTHEATER

Tewje is een internationale jiddische muziektheaterproductie op basis van het beroemde boek van Sjolem Alejchem over de eenvoudige melkboer en zijn gezin....

Tournee

De geslaagde Joop van den Ende-productie West Side Story, vanavond in Cultureel Centrum Amstelveen, 17, 18 en 19 oktober in Venlo (de Maaspoort), 22 en 23 oktober in Deventer (de Leeuwenburg).

In de Nederlandse versie van de Broadway-musical Grease is Dennis van de Klundert 'Danny' en Brigitte Nijman zijn meisje 'Sandy'. Tot en met zondag in Breda (Chassé Theater), 21 oktober t/m 2 november in Den Haag (Congresgebouw).

Ivo de Wijs (tekst) en Ruud Bos (muziek) bewerkten het volkstoneelstuk De Jantjes met de beroemde liedjes van Herman Bouber tot een Joop van den Ende-productie. Met Danny de Munk, Carry Tefsen, Peter Faber en Leontine Ruiters. Tot en met 19 oktober in Rotterdam (Luxor Theater), 21 en 22 oktober in Leeuwarden (de Harmonie), 24, 25 en 26 oktober in Arnhem (Schouwburg).

Den Bosch

De musicalafdeling van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen brengt de musicalbewerking van Jekyll & Hyde, het beroemde boek van Louis Stevenson over de strijd tussen goed en kwaad in de mens. Op 21, 22 (première) en 23 oktober in het Theater a/d Parade.

Meer over