muziektheater

Het valt wel mee, al zit het tegen door Jetje en haar dansorkest gaat over de belevenissen van een Nederlands amusementsorkest tijdens de Duitse bezetting....

De Behang Conversatie, opera-installatie op muziek van Misha Sprock,libretto J.J. Kerkhof door Penelope Producties, vanavond en vrijdag inRadio Kootwijk.

Turks Fruit, met Antonie Kamerling en Jelka van Houten als liefdespaar,op muziek van Tekstra en Merkies. Vanavond en 23 december in Weert(Munttheater), 27 t/m 30 december in Rotterdam (Luxor), 3 en 4 januari inBeverwijk (Kennemer Theater).

Superville, muziektheater gebaseerd op het leven en werk van Humbert deSuperville, kunstverzamelaar, soldaat, tekenaar en visionair. Muziek vanMartijn Padding en De Veenfabriek, in regie van Paul Koek. Vanavond in hetWitte Theater, IJmuiden.

Sweet Charity, vriendelijke remake van jaren zestig-musical met Lone vanRoosendaal als het naïeve animeermeisje en Tony Neef als de saaieaanbidder. Vanavond in Amersfoort (De Flint), 26 en 27 december in Kerkrade(Theater), 29 en 30 december in Hoogeveen (De Tamboer).

Meer over