muziektheater

Ghetto van Joshuo Sobol door jongeren van Theaterplan i.s.m. Stadsschouwburg Eindhoven. Muziektheatervoorstelling over het leven in het getto van de stad Vilnius tijdens de Tweede Wereldoorlog, waar acteurs en muzikanten een manier zoeken om te overleven....

A Tribute to the Blues Brothers is in reprise genomen. Met opnieuw BobFosko als Jake en Jim de Groot als Elwood, en een 6-koppige band. Zaterdagin Etten-Leur (De Nobelaer), 10 januari in Alphen a/d Rijn (Castellum), 12januari in Venlo (De Maaspoort).

`Ik val ik ruis en ik zing`, een hommage aan Lucebert door Remco Camperten Carol Linssen (voordracht), fluitist Abbie de Quant, accordeonist MinyDekkers en saxofonist David Kweksilber. Zondagmiddag in Theater a/hVrijthof, Maastricht.

Fiets, van Jacq Palinckx (muziek) en Peter Winnen (tekst), doorTheatergroep Drieons en Stichting Palinckx. Een bergbeklimming als een`lijdensweg in 21 staties`. Vanavond in Nijmegen (Lux), 10 en 11 januariin Frascati, Amsterdam, 12 januari in Goes (`t Beest), 13 januari inEtten-Leur (De Nobelaer).

Turks Fruit, met Antonie Kamerling en Jelka van Houten als liefdespaar,op muziek van Tekstra en Merkies. Vanavond t/m zondag in Eindhoven(Stadsschouwburg), 11 en 12 januari in Den Bosch (Theater a/d Parade), 13en 14 januari in Zoetermeer (Stadstheater), 15 en 16 januari in Gouda(Schouwburg).

Meer over