Morgen in het Magazine, nu al online (35)

Elke vrijdag alvast een blik in het Volkskrant Magazine van morgen. Deze week kunt u vandaag al online lezen: een interview met de redder van de boekenbranche, Michel van Egmond. Verder een reisreportage langs de mooiste route ter wereld in Chili en het recept voor in de oven van Yvette van Boven.

Wilde lama's in de Chacabuco-vallei in Chili. Beeld Hilde Harshagen
Wilde lama's in de Chacabuco-vallei in Chili.Beeld Hilde Harshagen

Morgen openen we het magazine met de beste hockeyster te wereld: Ellen Hoog, die zojuist met haar team Duitsland versloeg in de halve finale bij het EK hockey in Londen. De topsportster heeft nu ook een boek geschreven hoe ze haar perfecte conditie bereikt. Interviewster Antoinnette Scheulderman vroeg haar over haar voorbereidingen, haar vriendschappen binnen het hockey, liefde en natuurlijk superfoods.

Buiten dat hebben we een interview met de redder van de boekenbranche, de man die niet-lezers aan het lezen krijgt, de man van de bestsellers: Michel van Egmond, de schrijver van de boeken als Gijp, Kieft en Topshow. John Schoorl probeerde hem te ontfutselen wat het recept voor een megabestseller is. Lees nu alvast dit artikel.

Michel van Egmond. Beeld NOCANDY
Michel van Egmond.Beeld NOCANDY

Verder ook al vandaag te lezen: de reisreportage. Reisredacteur Noel van Bemmel was al op de mooiste plekken ter wereld. Niet dat hij daar blasé over is. Maar superlatieven als 'waanzinnig' en 'mindblowing' horen we toch zelden van hem. Hij reisde af naar Chili dat gestaag bouwt aan de mooiste route ter wereld: door mistige fjorden, langs azuurblauwe bergmeren tot goudgele pampa's. Daar opent het Amerikaanse filantropenechtpaar Doug & Kris Tompkins eind dit jaar een nieuw natuurpark.

En Yvette van Boven? Die houdt het vakantiegevoel nog even vast en maakt een Kip Piri Piri in een braadzak, met zeven ingredienten een een bio-kip van goede komaf.

undefined

'Waanzinning' Chili. Beeld Hilde Harshagen
'Waanzinning' Chili.Beeld Hilde Harshagen
Meer over