Morgen in het Magazine, nu al online (17)

Elke vrijdagmiddag geven een kleine sneak preview uit het magazine van morgen. Niet teveel, want we kregen al een milde klacht van een lezer, die vond dat we haar weekendmoment aan het verpesten waren. Omdat ze dan toch die verhalen vast gaat lezen. Terwijl de zaterdagochtend-combinatie koffie en magazine bij haar bijna heilig zijn.

Willem Dieleman met de sikh bij hun Gouden Tempel. Beeld Willem Dieleman
Willem Dieleman met de sikh bij hun Gouden Tempel.Beeld Willem Dieleman

Het grote interview met Esther Verhoef daarom morgen pas online, evenals de prachtige memoires van Hannelore Grunberg en het verhaal over narcisme bij kinderen. Drie kleine stukjes alvast als voorproefje voor een lekker lang weekend.

In het reizenkatern hebben we Willem Dieleman met zijn koekepan. De 28-jarige wereldreiziger bakt pannenkoeken voor bouwvakkers in Dubai, marktbezoekers in Pakistan en weeskinderen in India. Al driekwart jaar baant de Amsterdammer zich een weg door de wereld met een pan aan zijn rugzak.

undefined

Een huis met een rond bad, ronde kastjes en ronde vazen: kijk binnen bij het huis van Laura.

En ook deze Lust& Liefde van Corine Koole willen we u niet onthouden. Meer dan dertig jaar had de vrouw van Max een minnaar, de hockeytrainer, en het hele gezin wist het. Inmiddels heeft Max met hem kennisgemaakt. Na haar dood.

De badkamer van Laura. Beeld Anke Leunissen
De badkamer van Laura.Beeld Anke Leunissen
Meer over