voorproefje

Morgen in het Magazine, nu al online (16)

Elke vrijdag weer vaste prik: een voorproefje van het Magazine. Het is weer een vol nummer met columns en populaire rubrieken. Deze week een groot interview met de altijd tegendraadse Beau van Erven Dorens, een aantal echte Soldaten van Oranje en we zitten een week lang op een Nederlands onbewoond eiland. Maar dat morgen, vandaag geven we een voorproefje van een drietal andere stukken.

null Beeld NASA/ESA/Space Telescope Science Institute/Association of Universities for Research in Astronomy
Beeld NASA/ESA/Space Telescope Science Institute/Association of Universities for Research in Astronomy

Bijvoorbeeld met de hardloopster en schrijfster Alexandra Heminsley. Zij schreef het boek Running Like A Girl: de onweerstaanbaar grappige geschiedenis van een mollige bankzitter die zich ontplooit tot gedreven hardloopster. Lees hier het interview met deze Britse dame.

Voor de sterrenkijkers onder u: Govert Schilling neemt u mee in het fotoboek van de Hubble, de uitkijkpost in de sterren. Geen uithoek van het heelal blijft onbespied.

Het ongevraagde stijladvies van Jossine Modderman en Arno Kantelberg is deze week aan een bekend stel: Nina en Pieter Storms. Kantelberg: 'Bassie laat weten dat Adriaan zijn broek terug wil.'

Alexandra Heminsley Beeld Ivo van der Bent
Alexandra HeminsleyBeeld Ivo van der Bent
Pieter en Nina Storms. Beeld Patrick Harderwijk
Pieter en Nina Storms.Beeld Patrick Harderwijk
Meer over