Morgen in de designspecial van het Magazine, nu al online (18)

Morgen een extra dik Magazine. Met naast alle vaste rubrieken, columns en verhalen, een extra accent op design en wonen. Met een interview met de rockstardesigner Stefan Sagmeister, tien dingen die u nu op het gebied van design moet weten. Nu kunt u al lezen over de Volkskrant Magazine galerie, kluswoningen en de beste vlooienmarkten en kringloopwinkels.

An-Sofie Kesteleyn, fotograaf, Geen titel, 2015: De foto is in februari dit jaar gemaakt in Zambia, Afrika, bij een schooltje. Ik kwam deze meisjes toevallig tegen, ze waren aan het touwtjespringen in een klein hoekje van de buitenplaats van de school. Ik heb de foto gekozen omdat ik de beweging en de houding van het eerste meisje in combinatie met het licht en de schaduwen goed vind werken.' Beeld Marie Wanders
An-Sofie Kesteleyn, fotograaf, Geen titel, 2015: De foto is in februari dit jaar gemaakt in Zambia, Afrika, bij een schooltje. Ik kwam deze meisjes toevallig tegen, ze waren aan het touwtjespringen in een klein hoekje van de buitenplaats van de school. Ik heb de foto gekozen omdat ik de beweging en de houding van het eerste meisje in combinatie met het licht en de schaduwen goed vind werken.'Beeld Marie Wanders

Volkskrant Magazine speelt galerietje! Omdat we graag iets moois boven de bank willen hangen en onze fotografen en illustratoren een warm hart toedragen, hebben we deze webshop-actie/pop-up galerie bedacht. Voor 250 euro heeft u een bijzonder kunstwerk aan de muur (oplage van honderd exemplaren). Kijk dit weekeinde voor de selectie op www.volkskrant.nl/inclusief en sla uw slag!

Een flat in de Amsterdamse Bijlmer of de Rotterdamse Mathenesserdijk kopen voor weinig en helemaal naar uw smaak opknappen? Deze durfals sloopten en stucten zich suf want zij kochten een dergelijke stedelijke 'kluswoning'.

En wat zijn de beste vlooienmarkten en kringloopwinkels om dit voorjaar die prachtlamp te scoren? Het team van de website www.gowiththevlo.nl geeft een selectie en meteen ook wat tips om goed te onderhandelen. (Neem een bejaarde mee en gebruik verkleinwoordjes!)

undefined

null Beeld .
Beeld .
Meer over