Satire

Mindful Spaans tuinieren: nu ook voor gevorderden!

Goed nieuws voor alle deelnemers van cursus mindful tuinieren in het Spaans. We bieden deze cursus nu ook voor gevorderden aan! Ben jij al geoefend in het Castiliaans snoeien van een heg terwijl je effectief aanwezig bent in je lichaam? Kijk dan niet verder.

null Beeld rechtenvrij
Beeld rechtenvrij

Wij werken op een speelse manier met Spaanse grammatica waardoor je makkelijk op accepterende wijze omgaat met onkruid. Binnen week kun je van binnenuit een vijver aanleggen terwijl je Colombiaanse soap-series kijkt! Vind innerlijke rust door op een bewuste manier conversatievaardigheden en tweejarige planten te zaaien op het ritme van de Macarena. Handig voor bijvoorbeeld op vakantie tijdens een zakenreis in de achtertuin.

De cursus heeft een praktische insteek, dus deelnemers kunnen meteen de schoffel in de hand nemen en midden in het leven staan zonder eerst urenlang onregelmatige werkwoorden te stampen. Met onze opdrachten leer je in een handomdraai een tuinpad te maken en dat moeiteloos weer los te laten. Bueno!

Na afronding van de cursus kun je courgettes kweken terwijl je El País leest en je gevoelens observeert. Je bent in staat om vanuit je kern een aardbeienstruik te planten terwijl je bewust reageert in plaats van automatisch.

Let op: deze cursus is alleen geschikt voor mensen die de beginnerscursus hebben gedaan of die bewust zijn opgegroeid in een Spaanse moestuin.

De 12-weekse cursus vindt plaats op het industrieterrein in Schiedam bij buurthuis El Toro Conciente. Wees er bewust snel bij!

Meer over