Mensen: David Hasselhoff

David Hasselhoff (55) is opgenomen nadat hij was ingestort. Dat meldt het showbizzblad People. De voormalig ster van Knight Rider en Baywatch scheidde vorig jaar van de actrice Pamela Bach, met wie hij een bittere strijd voerde om de voogdij over hun dochters....

Grbavica (Jasmila Zbanic). Intieme film over de onvoorwaardelijke liefde van een Bosnische moeder voor haar puberdochter. Bekroond met de Gouden Beer op het festival van Berlijn. (in 13 zalen)

Ober (Alex van Warmerdam). Alex van Warmerdam keert terug in de rol waarin hij op zijn best is: die van onaangepaste, grimmige eenling. Als de vijftiger Edgar raakt hij in conflict met de schrijver van de film: waarom krijgt hij niet een leuke minnares? (in 21 zalen)

Volver (Pedro Almodóvar). In ontroerende vertelling over drie generaties vrouwen keert regisseur Pedro Almodóvar terug naar zijn geboortegrond: La Mancha. Waar Don Quichote eens tegen `Los Molinos` vocht, staan nu enorme, witte windmolens. Er gebeurt veel in Volver, ook veel vreemds, en toch is de film ingetogen en bedachtzaam. (in 19 zalen)

K3 en het IJsprinsesje (Indra Siera). De volwassen meiden van het Vlaamse trio K3 beleven vrolijke avonturen in sprookjesland. (in 22 zalen) Meer: cinema.nl/aanbevolen

Meer over