Maak kennis met de Volkskrant Editie op tablet

Zeer gewaardeerde abonnee,

Ik zou u niet storen bij het lezen van uw vertrouwde digitale krant, als ik er niet van overtuigd was dat we u een interessante vernieuwing kunnen bieden. Dat is de dagelijkse Volkskrant Editie op tablet.

Zoals u dat gewend bent, vindt u ook hier verdieping zonder afleiding, in de indeling van de krant.

Maar het is een rijkere ervaring: we hebben er fotoreeksen en bewegend beeld aan toegevoegd. Bij onze verhalen vindt u podcasts, verhelderende video’s en interactieve graphics om de feiten inzichtelijk te maken, en relevante verhalen uit ons rijke archief. 

Graag deel ik enkele reacties van lezers met u: ‘Ziet er geweldig uit! Wat een mooie innovatie. Krant van de 21ste eeuw!’ ‘Prachtig! Veel mooier en leesbaarder dan de oude. Bewegende foto’s! Heel fraai. Kijk nu al uit naar morgen.’ ‘Ik lees weer artikelen in plaats van headline surfing, knap werk.’

Oordeelt u vooral zelf, en laat me weten wat u vindt. Wilt u gewoon de digitale krant zoals hij gedrukt is blijven lezen? Daar zijn we net zo blij mee. Deze vindt u ook in de Editie. Wat er digitaal ook verandert, we blijven de papieren krant en de digitale replica daarvan met evenveel zorg en liefde voor u maken.

Om de nieuwe Volkskrant Editie dagelijks te kunnen lezen, downloadt u de app vanaf uw Android-tablet in de Google Play store of voor uw iPad in de App store.

Philippe Remarque
Hoofdredacteur de Volkskrant
p.remarque@volkskrant.nl

Meer over