LiveblogCoronavirus

Live – Tourbaas roept toeschouwers op mondkapje te dragen | Spanje telt in één etmaal 3.715 nieuwe besmettingen

Het coronavirus rukt op in Nederland. Het kabinet adviseert daarom: organiseer thuis geen bijeenkomsten met meer dan zes mensen. En blijf zoveel mogelijk thuiswerken, ook na 1 september. Volg het laatste nieuws over de pandemie in dit liveblog.

Een medewerker van het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht maakt zich klaar voor entree van de afdeling met coronapatiënten.Beeld SOPA Images/LightRocket

Lees hier het liveblog van dinsdag 18 augustus terug. Ontvang pushmeldingen via onze app, abonneer je op onze nieuwsbrieven, en lees alles over het virus in dit dossier.

De belangrijkste grafieken en kaarten over de uitbraak van het coronavirus in Nederland
Het RIVM, het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding en het Coronadashboard publiceren regelmatig cijfers over de uitbraak van het coronavirus. Maar welke cijfers zijn belangrijk? En hoe moeten we ernaar kijken?

Een reis aan het plannen? Dit is de situatie in de landen waar u heen mag
Het maken van vakantieplannen gaat dit jaar voor velen heel anders dan anders. Naar welke landen mag u afreizen? En hoe is de situatie daar? In dit overzicht vindt u de nieuwste informatie over de populairste vakantielanden. 

Meer over