LiveblogCoronavirus

Live: ‘Tekenend hoe er met onze branche wordt omgesprongen’, zegt Koninklijke Horeca Nederland

Het einde van de tweede coronagolf is in Nederland nog niet in zicht. Dinsdagavond maakt het kabinet bekend of er extra maatregelen nodig zijn om het virus te temmen. Maar ook in de rest van de wereld lopen de cijfers nog steeds op. Volg in ons liveblog het laatste nieuws rondom het coronavirus. 

Een terras wordt ontruimd op het Rembrandtplein in Amsterdam.Beeld Getty Images

Lees hier het liveblog van maandag 26 oktober terug. Ontvang pushmeldingen via onze app, abonneer je op onze nieuwsbrieven, en lees alles over het virus in dit dossier.

Antwoorden op de meest gestelde vragen over het coronavirus
Wat weten we na driekwart jaar van sars-cov-2 en wat nog niet? De laatste inzichten over de grillen en nukken van ‘hét coronavirus’ aan de hand van zeven vragen. En: opvallende studies uit de begindagen in de categorie ‘hoe is het ermee?’.

De routekaart
Het kabinet presenteerde een ‘Routekaart coronamaatregelen’, waarop staat hoe de komende tijd de verspreiding van het coronavirus beteugeld moet worden. Dit is hem.

De belangrijkste grafieken en kaarten
Dagelijks verschijnen er cijfers over het coronavirus in Nederland. De belangrijkste kunt u hier vinden, met een uitleg over wat deze gegevens zeggen over de ernst van de uitbraak.

Meer over