LiveblogCoronavirus

Live - Slovenië voert opnieuw reisbeperkingen in voor reizigers vanuit Nederland | GGD’en gaan contacten minder vaak bellen

In veel landen rukt het coronavirus (opnieuw) op, zo ook in Nederland. Het kabinet adviseert daarom: organiseer thuis geen bijeenkomsten met meer dan zes mensen en blijf zoveel mogelijk thuiswerken. Volg de nieuwste ontwikkelingen in dit liveblog.

In de Albert Cuypstraat worden gratis mondkapjes uitgedeeld. Het dragen van een mondkapje is verplicht op vijf drukke plekken in Amsterdam, waaronder de Albert Cuypmarkt. Lokale ondernemers eisen dat die plicht wordt ingetrokken.Beeld ANP

Lees hier het liveblog van donderdag 20 augustus terug. Ontvang pushmeldingen via onze app, abonneer je op onze nieuwsbrieven, en lees alles over het virus in dit dossier.

Géén privéfeestjes en nodig maximaal zes gasten uit, zo luidde dinsdag het dringende advies van premier Rutte. Jubilea, bijzondere verjaardagen, trouwerijen: jammer, het kan even niet. Hoe reageren de feestvarkens daarop?

De belangrijkste grafieken en kaarten over de uitbraak van het coronavirus in Nederland
Het RIVM, het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding en het Coronadashboard publiceren regelmatig cijfers over de uitbraak van het coronavirus. Maar welke cijfers zijn belangrijk? En hoe moeten we ernaar kijken?

Een reis aan het plannen? Dit is de situatie in de landen waar u heen mag
Het maken van vakantieplannen gaat dit jaar voor velen heel anders dan anders. Naar welke landen mag u afreizen? En hoe is de situatie daar? In dit overzicht vindt u de nieuwste informatie over de populairste vakantielanden.

Meer over