LiveblogCoronavirus

Live - Oxford hervat testen vaccin | RIVM: 1.231 personen positief getest

Het aantal besmettingen in Nederland neemt met name onder twintigers toe. Ook elders in Europa verslechtert de situatie. Volg de laatste ontwikkelingen in ons liveblog.

Werknemers uit de reisbranche liepen vrijdag met rolkoffers door het centrum van Den Haag en vragen op deze manier aandacht voor de benarde situatie waarin de reissector zich bevindt door de coronacrisis.Beeld ANP

Lees hier het liveblog van vrijdag 11 september terug. Ontvang pushmeldingen via onze app, abonneer je op onze nieuwsbrieven, en lees alles over het virus in dit dossier.

Corona wereldwijd - Cijfers over het coronavirus in alle landen op een rij
Alle landen in de wereld publiceren dagelijks cijfers over de uitbraak van het coronavirus. Maar in elk land zijn de problemen weer anders en bevindt de crisis zich in een andere fase. Hoe moeten we de statistieken met elkaar vergelijken?

De belangrijkste grafieken en kaarten over de uitbraak van het coronavirus in Nederland
Het RIVM, het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding en het Coronadashboard publiceren regelmatig cijfers over de uitbraak van het coronavirus. Maar welke cijfers zijn belangrijk? En hoe moeten we ernaar kijken?

Meer over