Liveblogcoronavirus

Live: 1,48 miljard aan zorgbonussen aangevraagd, loket week langer open

Het einde van de tweede coronagolf is in Nederland nog niet in zicht. Dinsdagavond maakte premier Rutte bekend dat de huidige gedeeltelijke lockdown naar verwachting ‘tot in december zal duren’. Volg in ons liveblog het laatste nieuws rondom het coronavirus. 

Verpleegsters het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg.Beeld ANP

Lees hier het liveblog van dinsdag 27 oktober terug. Ontvang pushmeldingen via onze app, abonneer je op onze nieuwsbrieven, en lees alles over het virus in dit dossier.

Antwoorden op de meest gestelde vragen over het coronavirus
Wat weten we na driekwart jaar van sars-cov-2 en wat nog niet? De laatste inzichten over de grillen en nukken van ‘hét coronavirus’ aan de hand van zeven vragen. En: opvallende studies uit de begindagen in de categorie ‘hoe is het ermee?’.

De routekaart
Het kabinet presenteerde een ‘Routekaart coronamaatregelen’, waarop staat hoe de komende tijd de verspreiding van het coronavirus beteugeld moet worden. Dit is hem.

De belangrijkste grafieken en kaarten
Dagelijks verschijnen er cijfers over het coronavirus in Nederland. De belangrijkste kunt u hier vinden, met een uitleg over wat deze gegevens zeggen over de ernst van de uitbraak.

Meer over