LEZINGEN

'De goede voornemens van het Ministerie van OCW' is een discussiebijeenkomst over het podiumkunsten-beleid met een inleiding van staatssecretaris voor Cultuur Rick van der Ploeg, maandag om 17.30 uur in het Theater Instituut Nederland....

Baarn

De zevende Gorter-lezing zaterdag om 19.45 uur in Kasteel Groeneveld wordt verzorgd door de dichters Arie van den Berg en Elma van Haren. Voorts leest Ineke Holzhaus gedichten van Gorter.

Nijmegen

In 042 dinsdag de eerste van een reeks gesprekken over architectonische en stedenbouwkundige ontwikkelingen in Nijmegen. Te gast in 'KU, Hartje Stad' zijn de architecten Sjoerd Soeters en Ashok Bhalotra. Aanvang 20.30 uur.

Utrecht

De Schotse kunstenaar Toby Webster spreekt over zijn werk, vanmiddag om 14 uur bij Casco, Oudegracht 366. Reserveren tel. 030-2319995.

Zaanstad

Niet Nix houdt vanavond in De Kade een debat waarin 'de millenniumbestendigheid van het cultuurbeleid ter discussie staat'. Burgemeester Ruud Vreeman zit voor, debaters zijn Alain Dankers (Niet Nix), Piet de Koning (directeur Zaantheater), Jan-Willem Kruyssen (Muz theater), Jan de Bruin (Kunstcentrum), Claudia Ruitenberg (R'damse Kunststichting) en Marjet van Zuylen (Tweede-Kamerlid PvdA).

Meer over