lezingen

Amsterdam, Scheepvaartmuseum: vanavond debat o.l.v. Ole Bouman (Volume) over `De kracht van de opdracht` met opdrachtgevers uit de wereld van design en architectuur: Marko Athtisaari (Nokia), Rudy Stroink (TCN) en Joffrey Walonker (Royal VKB)....

Amsterdam, De Burcht: zondag om 14 uur spreekt Herman van Bergeijk,architectuurhistoricus, over Berlage en de ontwikkeling van de modernearchitectuur in Nederland.

Leiden, Scheltema (Marktsteeg 1): maandag lezing over de compositieMonumentum van Jan van Vlijmen door Diderik Wagenaar (componist). Derk Pik(mathematicus) gaat in op het verband dus wiskunde en de muziek.

Maastricht, Universiteit (Bonnefantenstraat 2): woensdag spreektdirigent Ed Spanjaard van het Limburgs Symfonie Orkest met Robert Roe(hoogleraar organisatiewetenschap) over leiderschap en dirigeren.

Tilburg, Ruimte-X: zondag om 15 uur lezing over het werk van schilderHenri Rousseau n.a.v. de tentoonstelling van diens werk in Tate Modern inLonden. Door Brenda Schipper (kunsthistorica).

Meer over