Lees nu vast drie artikelen uit het Magazine van morgen (21)

Elke vrijdagmiddag een kleine voorpremière van het Magazine op zaterdag met dit Pinkstersweekeinde een gevarieerd fijn nummer. Zo interviewden we Rick Nieman samen met zijn vrouw Sacha de Boer. Vanavond neemt hij afscheid van het RTL Journaal, zaterdag vertelt hij in het Magazine wat hij nu gaat doen.

De rode Tren Crucero op het zigzag-traject om de steile bergwand te vermijden. Beeld Tren Ecuador
De rode Tren Crucero op het zigzag-traject om de steile bergwand te vermijden.Beeld Tren Ecuador

Vandaag kunt u onder meer alvast een reisverhaal lezen. De beste manier om door Ecuador te reizen is zonder twijfel de trein. De Tren Cucero wel te verstaan: lekker luxe door de jungle trekken. Deze boemel gaat over een van de steilste stukken spoor ter wereld.

En voor wie dit weekend een bijzonder biertje wil opentrekken heeft bierschrijver Raymond van der Laan wat buitenlandse biertje uitgezocht. Omrijden voor deze biertjes is misschien wat te veel gevraagd. Maar als u toch in de buurt bent, pak dan bijvoorbeeld in de Franse supermarkt hét Franse vakantiebier: Gayant La Goudale. In Duitsland bestel je een Hopfenstopfer en de Italianen drinken het wonderlijke Brewfist Spaceman. Cheers!

En in Rotterdam mocht onze culinair recensent Mac van Dinther wel naar binnen. Hij proefde bij Yama aan de Eendrachtsweg van de asperges en de sushi.

undefined

La Goudale: een moutige en zachte doordrinker. Beeld .
La Goudale: een moutige en zachte doordrinker.Beeld .
Meer over