LAATSTE KANS

Zondag loopt de grote Vermeer-tentoonstelling in het Haagse Mauritshuis dan toch echt af. Aan de kassa zijn nog volop kaarten te koop....

Nog tot en met zondag in het CBK/Artotheek Rijnmond de tentoonstelling Hoezo tactiel? Aanraken is gewenst. Vijf beeldend kunstenaars, vier textielontwerpers en een schoenontwerper met aanraakbare kunst.

Mickey l'Ange is een tentoonstelling van de Fransman Eric Heilmann, waarin hij op speciale wijze het werk van Michelangelo citeert. Tot en met 8 juni in Theater aan het Spui in Den Haag.

In Beikes' Kunstzaal (Hoge der A 11) in Groningen Japanse rolschilderingen, tekeningen en houtsneden uit de 18de, 19de en 20ste eeuw. Tot en met 8 juni.

In het Noordbrabants Museum in Den Bosch nog tot en met zondag de installatie The Gardener van Fortuyn/O'Brien.

In het Stedelijk Museum in Amsterdam is het zondag de laatste dag voor het overzicht van het latere werk van Edvard Munch (1863-1944) en werken van kunstenaars die verwantschap vertonen met Munch.

Nieuw werk van computerkunstenaar Micha Klein tot en met 9 juni in het Groninger Museum. Klein introduceert door Amy Tan gefotografeerde mannen en vrouwen in een virtuele wereld.

Nog tot en met zondag de vakbeurs European Designer in het MECC te Maastrich.

Lolkje op de Hoek maakt tassen en objecten die geïnspireerd zijn op dieren: ze hebben een 'agressief', 'kwetsbaar' of 'verleidelijk karakter'. Tot en met 9 juni in de Cella van het Centrum Beeldende Kunst in Groningen.

In het Centrum Beeldende Kunst Dordrecht tot en met 8 juni Fotomarathon Dordrecht.

In de Nieuwe Kerk in Amsterdam tot en met 9 juni World Press Photo 1996.

Galerie Zebra (Graaf van Solmsweg 69b) in 's Hertogenbosch exposeert tot en met 12 juni foto's van Michel Szulc-Krzyzanowski, gemaakt in Afrika, African Harmonies.

Meer over