LAATSTE KANS

In het Rembrandthuis nog tot en met 30 november ruim tachtig etsen van Rembrandt uit de nog nooit eerder getoonde Rovinski-collectie van de Hermitage in Sint Petersburg....

Amsterdam

Tot en met 23 november wordt werk tentoongesteld van de winnaars van de Prix de Rome 1997: Femke Schaap, Erzsébet Baerveldt, éna Henry en Theo van Meerendonk (beeldhouwen) en Alicia Framis, Erik Weeda, Sjaak Langenberg en Birthe Leemeijer (beeldende kunst). In de Bagagehal, KNSM-laan 143.

In het Stedelijk Museum t/m zondag gedichten van Wislawa Szymborska, vormgegeven door Wojtek Freundenreich, en een overzicht van het poëtische en existentiële werk sinds 1988 van Walter Dahn, een leerling van Joseph Beuys. Dahn maakt sculpturen, objecten, schilderijen, tekeningen, foto's en video's. Another Time, Another Place, t/m 23 november.

Arnhem

Het overzicht van Meret Oppenheim in het Museum voor Moderne Kunst dat zondag af zou lopen, is verlengd tot en met 4 januari.

Rotterdam

In het NAi nog tot en met zondag de installatie 'Beyond the walls' van Daniel Libeskind, waarin zijn nieuwste werken en tekeningen zijn uitgestald.

Meer over