Jong tips

THEATER..

Schaduw (8+) door Huis aan de Amstel. Regie: Ira Judkovskaja. Tot en met zaterdag in Huis aan de Amsteltheater in Amsterdam.

Drie (4+) van Bodil de la Parra door Theater Artemis. Regie: Matthijs Rümke. Zondag in het Grand Theatre in Groningen, dinsdag in Cultura in Ede, woensdag in 't Kruispunt in Barendrecht.

Over wat is en wat waar is (10+) door Artemis. Tekst: Koos Terpstra. Regie: Matthijs Rümke. Vanavond in De Vorst in Tilburg, vrijdag in het Oude Raadhuis in Hoofddorp.

Mijn moeder, mijn zusje en de gaai... (9+) door De Citadel. Regie: Rob Bakker. Vanavond in De Studio in Groningen, zondag in De Schalm in Assen.

Bloeddochters (15+) naar Shakespeare door het Muztheater. Regie: Alan Zipson. Tot en met zaterdag in De Krakeling in Amsterdam.

Sjalotje (6+) door Kwatta. Tekst en regie: Josee Hussaarts. Vanavond in het Ostadetheater in Amsterdam, zondag in het Laktheater in Leiden, dinsdag en woensdag in Het Badhuis in Nijmegen.

Joris en de Zwadder (4+) door Theater Gnaffel. Poppen en regie: Elout Hol. Zaterdag en zondag in Odeon in Zwolle, woensdag in De Krakeling in Amsterdam.

King A (8+) door Het Laagland. Regie: Inez Derksen. Tot en met zaterdag in De Krakeling in Amsterdam.

Het jaar van de haas door Stella Den Haag. Tekst en regie: Hans van den Boom. Muziek, film en vertellingen voeren je mee naar doodlopende straatjes en onverwachte gebeurtenissen. Tot en met zondag in het Stellatheater in Den Haag.

Meer over