SATIRE

'Ik had een keer seks'

'Ik weet het nog goed, ik zat al jaren in een vaste relatie en toen had ik seks met haar. Het gebeurde in bed. We hadden allebei bijna geen kleren aan en na een kwartier was het klaar en toen gingen we slapen.

Beeld colourbox.com

'Het begon allemaal toen ik een relatie kreeg met mijn vriendin. We kenden elkaar van de afdeling automatisering van een bakkersbedrijf. Eerst waren we gewoon vrienden maar toen niet meer. Sindsdien doen we weleens leuke dingen met elkaar. Dat is fijn.

'Steeds vaker dacht ik hoe het zou zijn om seks met haar te hebben. Gewoon seks. Die gedachten waren moeilijk om los te laten. Ik dacht ook wel eens aan seks als ik met haar in bed lag. Seks, dacht ik dan.

'Mijn vriendin is heel aardig. Ze komt uit Drenthe en ze houdt van paarden. Als ze naar de manege gaat doet ze wel eens een strakke broek aan. Ze houdt ook van films kijken, op de bank zitten met een dekentje en thee drinken. Nashville is een leuke serie.

Contact gehouden

'Op een gegeven moment zaten we op de bank en toen zei ik tegen haar: 'Zullen we een keer seks hebben?' En toen zei zij: 'Ja is goed.' Toen zijn we opgestaan en hand in hand naar bed gelopen. Van het een kwam het ander en voor ik het wist hadden we seks. Daarna voelde ik me heel goed.

'We hebben altijd contact gehouden. Misschien gaan we ooit samenwonen. Dat is fijn.'

Op verzoek van de geïnterviewde zijn er geen namen genoemd.

Meer over