'Ik ben trots op mijn muzikaliteit'

JELGER WOUDSTRA

Naar welke school ga je?

Ik ga naar De Bogaard in Ravenstein. Ik zit in groep 7 en vind het daar heel leuk. Ik heb veel vrienden en vriendinnen die heel aardig zijn.

Met wie woon je in huis?

Met mijn moeder, mijn vader en mijn oudere zus (13).

Wat zijn je hobby's?

Computeren en tv kijken. Ik kijk graag naar talentenjachten, zoals X-Factor, Voice of Holland en Voice Kids. Ik hou van zingen. Mijn zus vond zingen leuk en ik keek altijd tegen haar op. Ik dacht: 'Als zij het leuk vindt, dan ik ook.'

Wat is je favoriete muziek?

Pop en een beetje country. Adele, Taylor Swift en Jesse J. zijn mijn favoriete artiesten.

Wat wil je later worden?

Zangeres, ik wil dat iedereen mijn muziek kan waarderen. Ik hou ook wel van feesten en een beetje glamour, maar dat vind ik het belangrijkste.

Wat is je dierbaarste bezit?

Mijn familie, omdat ik heel veel van ze hou. Ik weet niet wat ik zonder ze zou moeten.

Waar ben je trots op?

Mijn muzikaliteit. Ik zit op zangles en heb elke dinsdag les. Ik heb ook al een keer opgetreden met Xander de Buisonjé. Die was op een feest en vroeg of iemand uit het publiek wilde meezingen. Dat leek me wel leuk. We hebben Afscheid gezongen.

Als je een dier zou kunnen zijn, wat zou je dan kiezen?

Een hamster, want ik denk dat die zich heel gelukkig voelen. Ze kijken altijd blij en daar word ik dan weer blij van. Het lijkt me ook leuk om in zo'n rad rond te rennen.

Wat vind je leuk aan jezelf?

Je moet niet één ding hebben dat je leuk aan jezelf vindt, maar blij zijn met hoe je bent.

Wat vind je het minst leuk aan jezelf?

Ik heb wel bepaalde dingen die ik niet zo leuk aan mezelf vind, maar daar kan ik niets aan veranderen. Als je er niets aan kunt veranderen, is het zonde van je tijd om erover te gaan piekeren.

Wat is je eerste herinnering?

Ik weet nog dat ik probeerde mee te doen als mijn zus vroeger begon te dansen in de kamer. Maar ik kon nog maar net lopen en als ik dan ging staan, viel ik altijd weer.

Hoe ziet je leven er over tien jaar uit?

Ik hoop dat ik dan verder ben met mijn muziekcarrière. Verder hoop ik veel plezier te hebben met vrienden en familie, zoals nu dus eigenlijk.

undefined

Meer over