Idealen

Wat is dit nu toch weer voor commotie over een programmamaker die in mijn ogen niet de intentie heeft om mensen bewust te kwetsen, maar juist probeert wakker te schudden uit de droom van onze totaal ingeslapen en karakterloze maatschappij....

Nederland dreigt in te dutten onder de warme deken van huidige welvaart en durft alleen in het geweer te komen om sociaal geaccepteerde misstanden, opgegraven en kant en klaar gepresenteerd door de media, en masse te veroordelen. Als we al deze energie die we nu besteden aan de publieke veroordeling van dit soort futiliteiten eens zouden besteden aan de verdediging van idealen en principes waarvan iedereen er wel een aantal heeft.

Mijn sympathie gaat uit naar personen als Rob Muntz en zijn cameraman die de wereld op een shockerende manier proberen wakker te schudden. Net zoals Dolf Brouwers dat deed in Sjef van Oekels discohoek en de Barend Servet Show. Ook toen schreeuwde iedereen moord en brand. Ik kon alleen maar schaterlachen bij het beeld van een Hitler die in de Weense straten met een grote gasfles op zijn rug 'Sieg-Haider' ballonnetjes opblaast. Iedereen weet toch dat Hitler allang dood is. Hoewel, de eerste en de laatste letter in de naam Haider zijn hetzelfde en het aantal letters komt overeen met het aantal letters in de naam van de man die Muntz zo prachtig uitbeeld. Ga zo door VPRO, het is tijd voor een nieuwe Sjef van Oekel.

Meer over