House Rules Holland, Andere Tijden, Sophie in de kreukels

Iedere dag zet de Volkskrant de beste kijktips voor u op een rij.

de Redactie
Moet Sophie aan de botox? Beeld Robin de Puy / de Volkskrant
Moet Sophie aan de botox?Beeld Robin de Puy / de Volkskrant

House Rules Holland
NET 5, 20.30 UUR

Mix Het Blok met In Holland Staat een Huis en je krijgt House Rules Holland, een door Erik van der Hoff gepresenteerd klusprogramma waarin vijf koppels elkaars huizen verbouwen. De huiseigenaren mogen steeds vijf regels opstellen waaraan de klussers zich moeten houden. Daarbuiten is alles geoorloofd.

Andere Tijden
NPO 2, 21.20 UUR

Met de zomer nog in de bol blikt Andere Tijden terug op de jaren waarin het boerendorp Renesse uitgroeide tot populaire vakantiebestemming. In de jaren zestig komen er opeens veel campings en vakantiehuisjes . Vooral de losbandige jeugd weet het Zeeuwse dorp steeds beter te vinden.

Sophie in de kreukels
NPO 3, 21.30 UUR

Wordt het tijd dat Sophie Hilbrand (bijna 40) aan de botox gaat, wil Sophie Hilbrand weten. Op zoek naar een antwoord duikt ze in de wereld van de cosmetische chirurgie en praat ze met (bekende) vrouwen die zweren bij af en toe een injectie met botulinetoxine. Zie ook pagina 2-7 van dit katern.

Jongeren op een camping in Renesse. Beeld anp
Jongeren op een camping in Renesse.Beeld anp

India: Nature's Wonderland
BBC 2, 22.00 UUR

Presentatrice Liz Bonnin, bergbeklimmer Jon Gupta en actrice Freida Pinto (Slumdog Millionaire) geven een rondleiding langs de indrukwekkende flora en fauna van India. Met in deze aflevering onder andere aandacht voor de Perzische leeuw en de westelijke hoelok-aap.

De rijdende rechter
NPO 1, 22.20 UUR

De rijdende rechter verdwijnt naar de commerciëlen. Maar pas na dit seizoen. Vanavond hoort Mr. Frank Visser nog bij de NPO de heren Groeneveld en Schouten aan. De twee buren zitten elkaar op een bospad in de weg. Ze gebruiken het pad niet om te wandelen, maar om te hannesen met auto's, rijtuigen en karren.

The Man Who Saved the world
NPO 2, 23.00 UUR

Documentaire over de Russische luitenant-generaal Stanislav Petrov, die op 26 september 1983 een kernoorlog voorkwam. Volgens een Russische computer waren er kernraketten vanuit Amerika afgevuurd, maar Petrov hield het hoofd koel en wist: vals alarm, niet terugschieten.

undefined

De Rijdende Rechter. Beeld anp
De Rijdende Rechter.Beeld anp
Meer over